Udvikler med fokus på drift og sikkerhed

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”3_4,1_4″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”3_4″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Ny stilling: Udvikler med fokus på drift og sikkerhed   

19. maj 2022

Vil du være med til at drifte og udvikle spændende løsninger? Sætter du en ære i at sikre stabil drift og at udvikle og vedligeholde sikkerheds-setup samt dokumentation? Så har vi jobbet til dig! Vi har kombineret denne stilling, så den både rummer udvikling i Microsoft-miljøet og samtidig har fokus på videreudvikling af vores IT-drift. Vi er en mindre virksomhed, hvor du er med til at følge løsningerne fra idé til implementering – og vi glæder os til at få dig med på holdet! 

Bliv softwareudvikler i Horsens – og vær med til at skabe værdi 

Du får rig mulighed for at forme drift og udvikling i samarbejde med dine kollegaer i et spændende miljø, som er præget af både korte og længerevarende projekter.  

I Nasure tager alle initiativ og byder ind med idéer og forslag. Der er en kort beslutningsproces og ikke langt fra tanke til handling – innovation er kendetegnet for vores DNA. Dit engagement og din faglige interesse skal være med til at præge vores udvikling.  

Som ansøger til stillingen er det en fordel, hvis du: 

 • har erfaring med udvikling i Visual Studio  
 • har erfaring med udvikling i .NET/C#  
 • har erfaring med udvikling i ASP.NET MVC  
 • har kendskab til hosting og implementering af SQL-databaser  
 • har masser af gå-på-mod og lyst til at lære nyt  
 • kan arbejde selvstændigt, prioritere arbejdsopgaverne og er løsningsorienteret  
 • kan tilegne dig nye tekniske færdigheder for at løse opgaverne  
 • kan dokumentere og videreudvikle processer for IT-drift  
 • er god til dansk både i skrift og tale  

Til gengæld får du:  

 • En interessant og afvekslende stilling i et spændende miljø med gode medarbejdervilkår  
 • En arbejdsplads med en åben og uformel omgangstone med fokus på den enkelte medarbejders trivsel og udvikling  
 • Kollegaer, der sætter pris på humor, engagement og fællesskab 

Ud over at blive ansat i en virksomhed, som er i vækst og vil være frontløber inden for den digitale sundhed, bliver du en del af vores team, lige nu syv kollegaer, og skal være med til at forme os i fremtiden.   

Om os  

I Nasure udvikler vi softwareløsninger til sundhedsvæsenet – vores kerneprodukt er EDI Portalen, som sikrer sikker forsendelse af personfølsomme data. Vi videreudvikler funktionaliteterne og tilføjer konstant nye, værdiskabende features – vi vil være de bedste og lægger derfor stor vægt på kvalitet i udvikling, driftssikkerhed og support. Vi er ISO 27001:2013 certificeret, som er en blåstempling for, at vi lever op til den internationalt fastlagte standard for informationssikkerhed, krav til dokumentation, risikovurdering og meget andet. 

Vores kontor ligger i Horsens, tæt på både motorvej og kollektiv transport.  

Ansøgning og kontakt  

Vil du med ombord? Så send os din ansøgning og CV snarest muligt til Jørgen Granborg på jg@nasure.dk. Mailen med ansøgning og CV skal mærkes med ”Udvikler” i emnefeltet. Vi afholder løbende samtaler på vores kontor i Horsens.  

Har du spørgsmål, er du ligeledes velkommen til at kontakte Jørgen på jg@nasure.dk, så vi kan tage en snak om stillingen.  

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Nasure A/S
Torstedalle 67
8700 Horsens

Support:
50 50 60 40

Åbningstid:
Alle hverdage kl. 9.00-13.00

Mail:
mail@nasure.dk

CVR-nummer: 
35472525

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

MERE INFO

Om Nasure
Kontakt
Nyheder
Privatlivspolitik

KONTAKT

Nasure A/S
Torstedalle 67
8700 Horsens
CVR: 35472525

SUPPORT

5050 6040
mail@nasure.dk
Man-fre: 09.00-14.00
Fjernsupport