Support

Support

Support i påsken

Vær opmærksom på, at Nasures support holder påskeferie fra mandag d. 6. april og er tilbage tirsdag d. 14. april. Har du brug for hjælp, fordi du opelver problemer med at logge ind, sende eller modtage EDI-forsendelser, er du velkommen til at skrive på mail@nasure.dk. Vi tjekker løbendes Nasures indbakke og vender tilbage hurtigst muligt ved akutte problemer.


Coronavirus (COVID-19)

Kære brugere

Nasure følger regeringens opfordring til hjemmearbejde fra torsdag d. 12. marts og de næste to uger som udgangspunkt. Vi forventer at opretholde normal drift og vil supportere vores kunder via mail (mail@nasure.dk). Er det nødvendigt, vil vi ringe jer op.


Din systemleverandør varetager den primære support og kan kontaktes via nedenstående links:

 

 

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller ønsker at komme med input til forbedringer, er du velkommen til at kontakte Nasure direkte. Nasures supporttelefon har åbent alle hverdage fra 9-13 og kan kontaktes på telefon: 69 96 05 91 eller mail@nasure.dk.  

 


 

FAQ - oftest stillede spørgsmål

Her har vi samlet de oftest stillede spørgsmål vedr. EDI Portalen.

Jeg har modtaget fejlpost

   Hvis du modtager fejlpost, anbefaler Nasure, at du med det samme sletter meddelelsen ved at højreklikke på den og vælge Slet. Derefter må du meget gerne kontakte afsender, således at han/hun har mulighed for at sende meddelelsen igen til den korrekte modtager.

Jeg har sendt til en forkert modtager

   Hvis du kommer til at sende en meddelelse til en forkert modtager, anbefaler Nasure, at du kontakter modtageren hurtigst muligt og gør opmærksom på fejlen. Modtager skal hurtigst muligt slette fejlposten ved at højreklikke på den og vælge Slet.

Jeg skal sende en dynamisk henvisning, men kan ikke få felterne frem i henvisningen

   Når du opretter en dynamiske henvisning og skal vælge en modtager, skal du klikke på selve modtageren. Når modtageren er valgt korrekt, ændrer bjælken/linjen farve til grøn.

Vores klinik kan ikke søges frem i EDI Portalen

   Kontakt Nasure for yderligere hjælp.

Jeg ønsker at ændre klinikkens navn, adresse eller telefonnummer

  EDI Portalen henter data fra yderregisteret og SOR. Derfor er det vigtigt, at oplysningerne om klinikken vedligeholdes begge steder.

  Har du ændringer til navn, adresse eller telefonnummer skal dette meddeles til regionen.

  Derudover er klinikken selv ansvarlig for at opdatere oplysninger i SOR og dette kan gøres ved at logge ind i selvbetjeningsportalen med NemID medarbejdersignatur.

Jeg har glemt mit password

   Kontakt din systemleverandør, hvis du oplever udfordringer med login.

Patient har ikke modtaget regning sendt gennem e-Boks

   Borgeren skal logge ind på www.e-Boks.dk og læse sin private post der. Tandlæger er oprettet som private afsendere, hvorfor posten leveres til borgerens e-Boks.

   Borgeren kan (efter at have godkendt vilkår i e-Boks) vælge at få vist deres private post fra e-Boks i deres postkasse på www.borger.dk. Det kræver dog, at borgeren logger ind på sin e-Boks med NemID og godkender vilkårene.

   Efterfølgende skal borgeren logge ind på www.borger.dk. Under indstillinger kan der sættes flueben ved, at borgeren gerne vil have vist sin private post fra e-Boks i postkassen på www.borger.dk.