Ny stilling

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”3_4,1_4″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”3_4″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″]

Er du kundernes ambassadør og kan du analysere nye markeder?

12. oktober 2022

Brænder du for at sparre med kunderne, og har du lyst til at undersøge potentialet i nye målgrupper? Så har vi en nyoprettet stilling til dig, hvor du kan være med til at præge dine opgaver og vores fokus! Du kommer til at arbejde med digitalisering og salg af IT-løsninger til sundhedsvæsnet. Allerede nu kan vi sige, at det bestemt ikke gør noget, at du interesserer dig for dokumentation, informationssikkerhed og GDPR, da disse emner fylder meget i vores løsninger og hos kunderne.

Vi søger en salgsorienteret kollega

Hos Nasure kommer du til at indgå i salgsprocessen fra start til slut, da du skal undersøge nye markeder og behov, initiere den første kontakt, afholde salgs- og demomøder samt sørge for at kunden kommer godt i gang med at anvende produktet vha. webinarer, videoguides m.m.

Her på kontoret tager vi alle initiativ og byder ind med idéer og forslag, og det forventer vi også, at du har lyst til. Her er ikke langt fra tanke til handling – innovation er kendetegnet for vores DNA. Dit engagement og din faglige interesse skal være med til at præge vores udvikling fremadrettet.

Som ansøger til stillingen er det en fordel, hvis du:

 • Kan analysere nye målgrupper og skabe salg
 • Kan videreformidle vores produkt til nye kunder og sikre, at de kommer godt i gang
 • Vil undervise på vores webinarer
 • Har lyst til at hjælpe vores support på telefon og mail
 • Er en stærk mundtlig og skriftlig kommunikator, fortrinsvist i dansk
 • Kan komme med inputs til kampagner og markedsføring
 • Er god til at dokumentere dit arbejde
 • Har masser af gå-på-mod, byder ind og har lyst til at lære nyt
 • Kan arbejde selvstændigt, prioritere arbejdsopgaverne og er løsningsorienteret

Til gengæld får du:

 • En interessant og afvekslende stilling i et spændende miljø med gode medarbejdervilkår
 • En arbejdsplads med en åben og uformel omgangstone med fokus på den enkelte medarbejders trivsel og udvikling
 • Kollegaer, der sætter pris på humor, engagement og fællesskab

Stillingen er som udgangspunkt fuld tid, men deltid kan være en mulighed. Salgsopgaverne løses fra kontoret i Horsens.

Ud over at blive en del af en virksomhed, som er i vækst og vil være frontløber inden for den digitale sundhed, vil du indgå i vores team, lige nu otte kollegaer, hvor du skal være med til at forme os i fremtiden.

Om din kommende arbejdsplads

I Nasure udvikler vi softwareløsninger til sundhedsvæsenet – vores kerneprodukt er EDI Portalen, som sikrer sikker forsendelse af personfølsomme data. Vi videreudvikler funktionaliteterne og tilføjer konstant nye, værdiskabende features – vi vil være de bedste og lægger derfor stor vægt på kvalitet i udvikling, driftssikkerhed og support. Vi er ISO 27001:2013 certificeret og snart på vej med ISO 27701. Begge certificeringer er en blåstempling af, at vi lever op til internationalt fastlagte standarder for informationssikkerhed, krav til dokumentation, risikovurdering og meget andet.

Vil du med ombord?

Så send os din ansøgning og CV snarest muligt til Charlotte Huge på job@ediportalen.dk. Vi afholder løbende samtaler på vores kontor i Horsens.

Har du spørgsmål, er du ligeledes velkommen til at kontakte Charlotte på 28 89 87 89 eller ch@nasure.dk.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Nasure A/S
Torstedalle 67
8700 Horsens

Support:
50 50 60 40

Åbningstid:
Alle hverdage kl. 9.00-13.00

Mail:
mail@nasure.dk

CVR-nummer: 
35472525

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

MERE INFO

Om Nasure
Kontakt
Nyheder
Privatlivspolitik

KONTAKT

Nasure A/S
Torstedalle 67
8700 Horsens
CVR: 35472525

SUPPORT

5050 6040
mail@nasure.dk
Man-fre: 09.00-14.00
Fjernsupport