Sådan behandler og beskyttelse vi dine personlige oplysninger på nasure.dk

Tak for din interesse i Nasure A/S, vores hjemmeside samt produkter og services. Din datasikkerhed er vigtig for os, og derfor vægter vi højt, at dine data håndteres på en ansvarlig måde. I denne databeskyttelseserklæring kan du læse mere om hvordan Nasure A/S (i det efterfølgende kaldt ”Nasure”) indsamler og behandler personoplysninger om dig når du besøger vores websted, og til hvilket formål personoplysningerne anvendes. Du vil også få information om dine rettigheder til eventuelt at trække dit samtykke til at opbevare dine personoplysninger tilbage.

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger, bedes du kontakte Nasure:

Nasure A/S
Torstedalle 67
8700 Horsens
Telefon: 50 50 60 40
Email: mail@nasure.dk

Anvendelsesområde

Denne databeskyttelseserklæring gælder for webstedet tilhørende Nasure A/S. Databeskyttelseserklæringen gælder ikke for eventuelle links til eksterne virksomheder.

Brug af cookies

Websitet anvender cookies, der er små filer, som gemmes på din computer, mobil eller anden enhed, med det formål at genkende enheden, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. I visse tilfælde er brugen af cookies den eneste måde at sikre, at et website fungerer efter hensigten. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som eksempelvis virus.

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning nedenfor) og undlade videre brug af websitet.

Sådan sletter du cookies

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her: www.minecookies.org/cookiehandtering. Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Indsamling og behandling af personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du besøger Nasures websted indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det kan eksempelvis ske ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser eller ved øvrig brug af vores services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon (cookies), dit IP-nummer, din geografiske placering samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden oplysninger som navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Det vil typisk være i forbindelse med brug af kontaktformular eller ved tilmelding til nyhedsbrev.

Formål og retsgrundlag

Oplysningerne vi indsamler bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som eksempelvis at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Vores grundlag for behandlingen af dine data er vores legitime interesser (Databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra f) eller dit samtykke (Databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra a og Cookiebekendtgørelsen § 3).

Links til tredjepart

Inden der linkes til tredjepartswebsteder, undersøges disse naturligvis grundigt. Det kan dog ikke udelukkes, at operatører af eventuelle tredjepartswebsteder (eksempelvis eksterne links) efterfølgende ændrer indholdet, således at det overtræder gældende lovgivning. Nasure har ingen indflydelse på indholdet af eventuelle tredjepartswebsteder, der linkes til.

Opbevaringsperiode og sikkerhed

I Nasure arbejder vi seriøst og professionelt med informationssikkerhed og er certificeret efter den internationale informationssikkerhedsstandard ISO 27001:2013. Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder Persondataforordningen og Databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant. Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Derudover gennemfører vi regelmæssigt interne opfølgninger i forhold til tilstrækkeligheden og efterlevelsen af politikker og foranstaltninger.

Dine rettigheder

Som registreret har du en række rettigheder i henhold til Databeskyttelsesforordningen. Du har således ret til at få indsigt i hvilke personoplysninger, der er indsamlet om dig, ret til berigtigelse, sletning, begrænsning af behandling og dataportabilitet samt ret til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger. Hvis du har givet Nasure A/S samtykke til at behandle dine oplysninger, kan du, ubetinget og til enhver tid, trække dette samtykke tilbage med fremadvirkende kraft.

Ønsker du at trække dit samtykke tilbage, bedes du sende en mail til mail@nasure.dk. Tilbagetrækning af dit samtykke vil ikke have nogen negativ indvirkning. Det kan dog betyde, at vi fremover ikke vil være i stand til at opfylde specifikke anmodninger fra dig.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. Datatilsynet anbefaler, at følgende link benyttes ved klager: www.datatilsynet.dk/media/7766/klage-til-datatilsynet.pdf.

Opdateringer og ændringer til databeskyttelseserklæringen

Vær venligst opmærksom på, at denne databeskyttelseserklæring kan blive ændret fra tid til anden. Det kan derfor være en god idé at holde dig regelmæssigt opdateret. Øverst kan du se, hvornår databeskyttelseserklæringen senest er blevet opdateret. Den seneste version vil altid være tilgængelig på vores hjemmeside.

Websitet ejes og publiceres af:

Nasure A/S
Torstedalle 67
8700 Horsens
Telefon: 50 50 60 40
Email: mail@nasure.dk

Nasure A/S
Torstedalle 67
8700 Horsens

Telefon (support):
50 50 60 40

Support åbningstid (mandag-fredag):
Kl. 9.00-13.00

Mail:
mail@nasure.dk

CVR-nummer: 
35472525

Lukkedage:
Juleaftensdag
Juledag
2. juledag
Nytårsaftensdag
Nytår
Skærtorsdag
Langfredag
Påskedag
2. påskedag
Store Bededag
Kristi Himmelfartsdag
Pinsedag
2. pinsedag
Grundlovsdag