UI/UX-praktikant

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”3_4,1_4″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”3_4″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″]

Vi leder efter en skarp UI/UX design-praktikant 

11. maj 2022

Er du vild med at designe lækkert, visuelt content til SoMe-platforme? Kan du få en hjemmeside til at shine, så ingen er i tvivl om den røde tråd? Eller brænder der en UX-ild i maven på dig, som gør at du drømmer om wireframes og A/B-tests? Vi leder efter dig, der føler sig helt hjemme i Adobe-pakken, kan trylle med grafiske identiteter, ikoner og animationer og har lyst til at prøve kræfter med de nyeste trends. 

Nasure er en virksomhed med syv kollegaer, som har fokus på flere spændende projekter, som alle har udvikling af vores kommunikationsportal til sundhedsvæsenet i højsædet. Vi synes selv, at vi er ret hyggelige at arbejde sammen med, og på kontoret er her både plads til fordybelse og musik i Sonos-højtalerne. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor du får indflydelse på dine opgaver, fordi vi ved, at du sidder på en masse ny viden og teori, som du glæder dig til at prøve af. 

Du skal ikke lave kaffe til andre end dig selv – til gengæld håber vi, at du: 

 • Studerer multimediedesign, grafisk design, IT/Kommunikation eller en helt anden relevant studieretning 
 • Er interesseret i at bruge din viden om eks. UX, grafisk design, CMS, landing pages og animationer i praksis  
 • Har lyst til at fordybe dig i content til vores platforme, herunder hjemmeside, Facebook, LinkedIn, nyhedsbreve mm. 
 • Vil kigge med friske øjne på Nasures grafiske identitet, og ikke er bange for at sige din mening  
 • Gerne giver dig i kast med skabeloner til produktark, brochurer, kampagner mm. 
 • Byder ind med erfaringer fra eks. tidligere semesterprojekter eller andet grafisk arbejde, du har lavet 
 • Ikke er bange for at tage chancer – vi tager altid imod gode forslag! 

  Du får stor indflydelse på dine opgaver, og kan arbejde med lige præcis det, du synes er spændende og relevant for din uddannelse. Du vil koordinere opgaver og i det hele taget arbejde tæt sammen med vores kommunikations- og marketingansvarlige. 

  Du får adgang til Adobe-pakken og andre relevante grafiske værktøjer, testdomæner, frokostordning samt fast plads og PC på kontoret i Horsens.  

  Praktiske informationer 

  Vi regner med, at du kan starte mellem 1. august og 1. september 2022, og være her i 3-5 måneder, alt efter evt. krav fra dit studie. Vi er naturligvis fleksible ift. studie og eksamener i praktikperioden. Det er nemt at komme til arbejdspladsen i bil eller med bus. Vi hører hjemme på Torstedalle 67, 8700 Horsens. 

  Har du spørgsmål til praktikken, er du velkommen til at kontakte den kommunikations- og marketingansvarlige, Sofie Tøttrup, på tlf. 28 90 46 08 / svmt@nasure.dk. Det er også Sofie, du skal sende din ansøgning til. Vi behandler ansøgningerne og indkalder til samtaler løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

  Vi glæder os til at høre fra dig! 

  [/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.17.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

  Nasure A/S
  Torstedalle 67
  8700 Horsens

  Support:
  Tlf. 50 50 60 40

  Åbningstid:
  Alle hverdage kl. 9.00-13.00

  Mail:
  mail@nasure.dk

  CVR-nummer: 
  35472525

  [/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

  MERE INFO

  Om Nasure
  Kontakt
  Nyheder
  Privatlivspolitik

  KONTAKT

  Nasure A/S
  Torstedalle 67
  8700 Horsens
  CVR: 35472525

  SUPPORT

  5050 6040
  mail@nasure.dk
  Man-fre: 09.00-14.00
  Fjernsupport