Ny henvisningstype letter arbejdsgangen på Klinik for Kirurgi og Endodonti

23. september 2021

I et samarbejde med Thomas Foldberg, Klinik for Kirurgi og Endodonti, har vi tilføjet endnu en henvisningstype til EDI Portalen – denne gang en henvisning til tandkirurgi/endodonti.

Klinik for Kirurgi og Endodonti er en henvisningspraksis inden for kirurgi og endodonti, og Thomas Foldberg og hans kollegaer har stor erfaring med bl.a. rodbehandlinger og andre kirurgiske indgreb.

Det har været en udfordring, at klinikken hidtil har modtaget henvisninger fra tandlæger sendt som korrespondancer, røntgenhenvisninger eller almindelige henvisninger.

Resultatet har nemlig ofte været, at der i henvisningen har manglet relevant information om patienten og den ønskede behandling fra afsenderen af henvisningen. Dette skyldes, at hverken korrespondancen, røntgenhenvisningen eller den almindelige henvisning er tilpasset de behov, som klinikken har.

Tidligere blev der anvendt korrespondancer mm. til henvisninger til klinikken, og det gjorde, at vi ofte manglede relevante oplysninger om patient og behandling” – Thomas Foldberg, Klinik for Kirurgi og Endodonti

Henvisningerne til Klinik for Kirurgi og Endodonti kommer fra tandlæger, der alle bruger EDI Portalen. Derfor så både Thomas Foldberg og vi en mulighed for at tilføje mere funktionalitet til EDI Portalen ved at udvikle en ny henvisningstype tilpasset de behov, Thomas Foldberg præsenterede for os.

I et tæt samarbejde blev skabelonen udviklet og tilpasset, så den nu opfylder de behov, som Thomas’ og lignende klinikker har.

Vi er altid åbne for nye inputs til EDI Portalen. Kontakt os endelig, hvis du sidder med en god idé eller et behov for en ny henvisningstype.

Nasure A/S
Torstedalle 67
8700 Horsens

Telefon (support):
50 50 60 40

Support åbningstid (mandag-fredag):
Kl. 9.00-13.00

Mail:
mail@nasure.dk

CVR-nummer: 
35472525

Lukkedage:
Juleaftensdag
Juledag
2. juledag
Nytårsaftensdag
Nytår
Skærtorsdag
Langfredag
Påskedag
2. påskedag
Store Bededag
Kristi Himmelfartsdag
Pinsedag
2. pinsedag
Grundlovsdag