fbpx

Ny version af EDI Portalen

20. august 2020

Vi er klar til at løfte sløret for den nye version af EDI Portalen, som går i luften tirsdag d. 1. september, og vi glæder os!

Med den nye EDI Portal har vi skabt en forbedret brugeroplevelse samt ny funktionalitet. Designet er blevet moderniseret, gjort mere brugervenligt, og du kan nemmere navigere rundt.

Hvad er nyt?

Den nye EDI Portal giver et bedre overblik på selve forsiden samt hurtigere adgang til f.eks. nye meddelelser eller nyheder fra Nasure.

I venstre side har designet fået en ny navigationsmenu med adgang til:

  • Indbakke
  • Opret ny (korrespondance, dynamisk henvisning, tandlægehenvisning, epikrise, journalforsendelse)
  • Integrationer

Med det nye design følger løbende nye, brugbare features såsom autosvar og signatur, som vi vil fortælle mere om i vores kommende nyhedsbrev og på LinkedIn, så husk at følge med.

Hvordan logger jeg ind?

Du logger ind med dit eksisterende login, som er personligt og ikke må deles med andre brugere. Ønskes nye brugere oprettet, bedes du kontakte os på tlf. 50 50 60 40 eller mail@nasure.dk.

Bemærk at det er et krav, at der for hvert lokationsnr. skal oprettes en bruger (1 lokationsnr. pr. konto).

 

Kom godt i gang

Vi har udarbejdet en række videovejledninger samt en digital vejledning, som du finder på vores hjemmeside, Det er vores ønske, at du hurtigt bliver fortrolig med det nye design.

Har du spørgsmål, feedback eller brug for hjælp?

Har du spørgsmål, feedback eller brug for hjælp, er du som altid velkommen til at kontakte vores support på mail@nasure.dk, via vores kontaktformular eller pr. telefon 50 50 60 40.

Planlagt servicevindue

I forbindelse med udgivelsen af den nye portal har vi planlagt et servicevindue mandag d. 31. august kl. 17:00 til tirsdag d. 1. september kl. 07:00. Dette betyder, at EDI Portalen vil være utilgængelig i nævnte tidsrum.

Nasure A/S
Torstedalle 67
8700 Horsens

Support:
Tlf. 50 50 60 40

Åbningstid:
Alle hverdage kl. 9.00-14.00

Mail:
mail@nasure.dk

CVR-nummer: 
35472525