Når din mening giver værdi!

3. oktober 2024

Når din mening giver værdi!

Tusind tak for jeres fantastiske inputs til nye funktioner og forbedringer på EDI Portalen. Vi sætter stor pris på alle, der giver sin mening til kende – uanset om det er feedback til vores support eller som medlem af brugerpanelet.

Netop derfor kan du glæde dig til tre nye funktioner på EDI Portalen, da du i løbet af efteråret vil kunne:

👉 Anmode om en kvittering, når modtager har læst din meddelelse. Det er med til at forkorte din arbejdsgang, når du skal sende en journal ifm. at en patient flytter til en anden klinik.

👉 Oprette, indsætte, dele og favoritmarkere skabeloner i alle meddelelsestyper. Det gør det let at genbruge tekster og faste fraser.

👉 Se thumbnail af vedhæftede billedfiler, hvilket forbedrer dit overblik over relevant materiale.

Ny tandlægeerklæring på vej 🦷

F&P har indgået en ny aftale med Tandlægeforeningen omkring tandlægeerklæringen. Derfor er vi i gang med at lægge sidste hånd på den nye version, som du inden længe kan tage i brug under Forsikringssager på portalen. I den nye version bliver det muligt at angive honorar for attestudfyldelse, traumeundersøgelse og yderligere materiale.

SKI-aftale 02.19

Nasure er netop blevet godkendt som leverandør til SKI-aftale 02.19 Fagsystemer, herunder del 3: Det dynamiske indkøbssystem.

For dig betyder det, at det nu er nemmere at kommunikere med hele sundhedsvæsenet, hvis du sidder i en kommune eller anden offentlig myndighed.

Få syn for sagen 👀

Mød os på nedenstående konferencer og hiv fat i os, hvis du vil blive klogere på EDI Portalen.

✅ PTO’s KlinikDag i Vingsted d. 4. oktober

✅ E-sundhedsobservatoriet i Odense d. 9.-10. oktober

✅ SKI Software Summit i København d. 23. oktober

✅ Optometrikonferencen i Kolding d. 26. -27. oktober

Tilmeld dig vores nyhedsbrev...

Og få nyheder som denne direkte i din indbakke