Nyheder

Vil du modtage vores nyhedsbrev? Meld dig til her!

Vi sender cirka fire nyhedsbreve til dig om året – og intet andet.

Styrket brugersamarbejde fører til bedre henvisningstyper

24. januar 2022

For Nasure er det alfa og omega at have en god dialog med brugerne af EDI Portalen… Læs mere »

Julehilsen fra EDI Portalen

20. december 2021

2021 blev året, hvor vi rettede fokus mod den enkelte bruger, ligesom vi gik i luften med online kurser og berigede EDI Portalen med ny funktionalitet… Læs mere »

Ny henvisningstype letter arbejdsgangen på Klinik for Kirurgi og Endodonti

23. september 2021

I et samarbejde med Thomas Foldberg, Klinik for Kirurgi og Endodonti, har vi tilføjet endnu en henvisningstype til EDI Portalen – denne gang en henvisning til tandkirurgi/endodonti Læs mere »

Tandlægeattester i EDI Portalen

3. juni 2021

I samarbejde med Forsikring & Pension samt Synlab er Nasure i fuld gang med at lave en fælles løsing for tandlægeattester, som skal gøre det nemmere for tandklinikker at udveksle sundhedsdata…Læs mere »

Kurser i EDI Portalen

12. maj 2021

Er du ny bruger af EDI Portalen? Eller anvender du den allerede, og kunne du tænke dig at få endnu mere ud af portalen? Vi tilbyder nu et kursus i den nye version af EDI Portalen, …Læs mere »

Nasure opretholder ISO 27001-certificering

Endnu gang kan vi med stolthed fortælle, at vi i Nasure er gået gennem den eksterne auditering og dermed kan opretholde vores ISO 27001:2013-certificering …Læs mere »

Nyt design af EDI Portalen

Ny version af EDI Portalen Vi er klar til at løfte sløret for den nye version af EDI Portalen, som går i luften tirsdag d. 1. september, og vi glæder …Læs mere »