fbpx

Kurser i EDI Portalen

Introduktion til EDI Portalens kernefunktioner

Er du ny bruger af EDI Portalen? Eller anvender du den allerede, og kunne du tænke dig at få endnu mere ud af portalen? Vi tilbyder nu et kursus i den nye version af EDI Portalen, hvor du får en grundig gennemgang af EDI Portalens muligheder.

Om kurset

Du vil få indblik i, hvordan du håndterer nye meddelelser, henter vedhæftede filer og arkiverer. Du vil derudover få en gennemgang af, hvordan du opretter forskellige typer af meddelelser, og hvordan du med fordel kan anvende skabeloner for at effektivisere arbejdsgangen.

Varighed: cirka en time.

Tilmeldingsfristen er 2 hverdage før kurset afholdes.

Introduktion til ny funktion i EDI Portalen – Forsikringssager

I august 2021 tilføjede vi en ny funktion i EDI Portalen: Forsikringssager. Med denne nye funktion kan du med forsikringsselskaber nemt udveksle sundhedsdata i sager omhandlende tandskader.

Om kurset

På kurset får du en introduktion til hvilke muligheder den nye løsning, Forsikringssager, giver dig. Vi gennemgår hvordan du modtager og besvarer en anmodning om udfyldelse af en tandlægeerklæring eller en kæbefunktionsattest, sender journaloplysninger efter anmodning, sender faktura til forsikringsselskaber, og meget andet.

Tilmeld dig nederst på siden.

Varighed: cirka en time.

Tilmeldingsfristen er 2 hverdage før kurset afholdes.

Med din tilmelding giver du samtykke til, at dine tilmeldingsinformationer gemmes og anvendes til deltagerliste, statistik mm. Dine tilmeldingsinformationer slettes efter kurset, og vi vil aldrig dele dine data med tredjepart.

 

Om kurset

Hvornår?
Tirsdag d. 24/5 2022, kl. 15.00
Torsdag d. 9/6 2022, kl. 16.00
Mandag d. 20/6 2022, kl. 15.00

Hvor? Kurset foregår online, og det betyder derfor ikke noget hvor i landet du befinder dig. Du vil modtage et link til en Teams-forbindelse senest én hverdag før kurset afholdes.

Pris? Kurset er gratis.