ISO 27001 – en del af Nasure og EDI Portalen

Siden 2019 er Nasure og EDI Portalen blevet certificeret efter den internationale standard ISO 27001:2013.

Standarden er udviklet til styring af informationssikkerhed og fungerer som et værktøj, der hjælper virksomheder til at beskytte værdifulde informationer ved at stille krav til risikostyring, dokumentation af processer samt fordeling af roller og ansvar for informationssikkerhed.

Certificeringen er vores bevis på, at vi som virksomhed lever op til de fastlagte krav til etablering, implementering, vedligeholdelse og løbende forbedringer af ledelsessystemet. Som en del af standarden analyserer og bearbejder ledelsen i Nasure løbende en række relevante sikkerhedsrisici på særligt højt niveau. Året rundt arbejder vi med fastlagte procedurer, som sikrer, at alle opgaver og udfordringer løses efter best practice, og at vi altid efterlever standardens sikkerhedskrav. På den måde er ledelsessystemet integreret i alle processer og med til at beskytte og styrke vores services til kunderne.

Hvad betyder det for dig som kunde?

For brugere og kunder er certificeringen en garanti for, at EDI Portalen driftes og videreudvikles efter høje sikkerhedsstandarder – ISO 27001 er markedets blåstempling af os som leverandør og databehandler.

Vi vil da heller ikke undlade at nævne, at kun cirka 80 virksomheder i Danmark har opnået denne ISO-certificering.

Har du spørgsmål til vores certificering, er du mere end velkommen til at kontakte os på mail@nasure.dk.