EDI Portalen

EDI Portalen

Sikker udveksling af sundhedsdata

EDI Portalen er tandlægebranchens kommunikationsplatform, som gør det muligt at samarbejde på tværs af faggrupper, organisationer og offentlige instanser. Med EDI Portalen er det nemt og sikkert at udveksle sundhedsdata, og du kan som bruger sende og modtage fx korrespondancer, journaler, røntgenbilleder, epikriser og dynamiske henvisninger.

EDI Portalen har gjort det muligt at sige farvel til anbefalede breve, krypterede e-mails og separate koder. Alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger er implementeret i portalen. Brugernes data sendes og modtages elektronisk via det sikre sundhedsdatanet (SDN).

 

Videreudvikling
EDI Portalen forbedres og videreudvikles løbende i et tæt samarbejde med brugere, systemleverandører og andre samarbejdspartnere. Nasure sætter stor pris på brugernes direkte input, så hvis du brænder inde med en god idé, så kontakt endelig Nasure.

 

Besøg EDI Portalen her

 

EDI Portalen understøtter

 • Korrespondancer
 • Dynamisk henvisning
 • Tandlægehenvisning
 • Epikriser
 • Journalforsendelse
 • Bookingsvar
 • Laboratorierekvisition og -svar via WebReq
 • Bilagsvedhæftning af fx røntgenbilleder
 • Kvittering for forsendelse
 • Administrationsmodul til nem oprettelse og redigering af brugere
 • Digitale formularer

Hvem kan bruge EDI Portalen?

Næsten 98% af landets tandlæger anvender i dag EDI Portalen gennem en direkte integration i deres journalsystem.

Det er også muligt for andre aktører såsom kliniske tandteknikere, kommuner eller forsikringsselskaber at få gavn af EDI Portalen, da funktionaliteten kan tilgås som webløsning via en browser.

Hvordan får jeg adgang til EDI Portalen? 

Hvis du allerede er kunde hos Plandent (DentalSuite), al dente, TK2, EDB Totalløsning eller A-Data, kan du anvende en direkte integration i det enkelte journalsystem. Kontakt derfor din systemleverandør for at høre mere og blive oprettet på EDI Portalen.

Hvis du ikke anvender ovenstående journalsystemer, skal du tilgå EDI Portalen direkte som webløsning via www.ediportalen.dk. Som det første skal der oprettes et lokationsnummer hos SOR, som kan håndtere elektronisk kommunikation. Du kan oprette et lokationsnummer her.

Kontakt os på mail eller telefon, så hjælper vi jer videre i processen. Dette indebærer bl.a. indgåelse af Nasures databehandleraftale.

Digitale formularer: Gør jeres ansøgninger, attester og erklæringer digitale

Nasure vil gerne være med til at hjælpe digitaliseringen af analoge ansøgninger, attester og erklæringer på vej. Derfor må du meget gerne kontakte Nasure, hvis jeres klinik har brug for at få digitaliseret en specifik ansøgning, attest eller lignende.
I EDI Portalen er det allerede nu muligt at sende og modtage digitale formularer. På nuværende tidspunkt kan du som bruger udfylde en digital udgave af §166 Ansøgning om tilskud til tandbehandling, indhente patientsamtykke, vedhæfte relevante filer og sikkert sende det via EDI Portalen til en modtager.
Ønsker du at blive tilføjet til listen over modtagere af digitale formularer, kan du let registrere dette under ”Stamoplysninger” på EDI Portalens forside.

 


Systemleverandører

Følgende systemleverandører tilbyder en integration af EDI Portalen i det enkelte journalsystem og varetager den primære support.


Få et statistisk overblik over antal forsendelser på EDI Portalen ved klik på dette link: medcom.dk/statistik/tandlæger

 

Vejledning til EDI portalen

Vejledning til EDI Portalen

 

 

Brochure

EDI Portalen brochure

 

 

 

Vejledning
fra MedCom

 


Kontakt Nasure her, hvis du er interesseret i at høre mere.