e-Boks

Send breve til dine patienter via e-Boks

Nasure A/S tilbyder en integration til e-Boks via journalsystemet.

Med e-Boks kan klinikken sende information med personfølsomme data til patienten, og samtidig overholde de nye skærpede krav i EU’s persondataforordning.

e-Boks er en elektronisk postkasse for borgere og virksomheder. Den tilbyder 100 % leveringssikkerhed og dokumenter sendes i et sikkert miljø, som lever op til de nye betingelser for levering af denne type data.

 

 

 e-Boks er et registreret varemærke. 

 

Patienten kan tilgå e-Boks via apps til iPhone, Android, Windows Phone samt mobilt website for adgang uden brug af app. Adgangen sker med patientens eget NemID, og dermed sikret mod at 3. part får utilsigtet adgang.

Bemærk at det er klinikkens pligt at sikre patientens samtykke til at sende til dennes e-Boks-postkasse.

Vil du som systemleverandør vide mere om Nasures e-Boks-løsning, kan du kontakte os på mail@nasure.dk.

 

FAKTA
4,7 millioner danskere er omfattet af lov om digital post.
Af dem er cirka 4,2 millioner tilmeldt, hvilket svarer til cirka 89 procent.
Derudover er cirka 100.000 danskere, der ellers ikke er omfattet af loven, også tilmeldt digital post.  Det drejer sig primært om udenlandsdanskere og hjemløse uden bopælsadresse.

En meningsmåling foretaget af Wilke for Ritzau Fokus viser, at over 90 procent af e-Boks brugerne tjekker for post altid eller ofte. Især den ældre generation er særdeles godt med.

Patient har ikke modtaget regning sendt gennem e-Boks
Borgeren skal logge ind på www. e-Boks.dk og læse sin private post der. Tandlæger er oprettet som private afsendere, hvorfor posten leveres til borgerens e-Boks.

Borgeren kan (efter at have godkendt vilkår i e-Boks) vælge at få vist deres private post fra e-Boks i deres postkasse på www.borger.dk. Det kræver dog, at borgeren logger ind på sin e-Boks med NemID og godkender vilkårene.

Efterfølgende skal borgeren logge ind på www.borger.dk. Under indstillinger kan der sættes flueben ved, at borgeren gerne vil have vist sin private post fra e-Boks i postkassen på www.borger.dk.