Nasure indstillet til nyt ISO 27001 certifikat

Nasure er indstillet til nyt ISO 27001 certifikat

Igen i år kan vi med stolthed og stor begejstring fortælle, at vi er gået igennem auditering og nu er indstillet til nyt ISO 27001 certifikat.

De nye tider med COVID-19 skabte også nye og anderledes oplevelser under auditeringen – idet disse blev gennemført med interviews og test via video.

En stor tak skal lyde til vores utrolig fleksible medarbejdere og certificeringsorganet DNV GL.

Tænk at EDI Portalen/Nasure kan måle sig på standarder og med et niveau svarende til 50 andre virksomheder i Danmark, som har opnået denne certificering.

 

Hvad er ISO 27001 – og hvilken betydning har det for dig som kunde?

ISO 27001 er en international standard til styring af informationssikkerhed. Certificeringen specificerer kravene til etablering, implementering, vedligeholdelse og løbende forbedringer af ledelsessystemer for informationssikkerhed.

Standarden kræver, at vi løbende analyserer og tager stilling til sikkerhedsrisici på særligt højt niveau. Året rundt arbejder vi med fastlagte procedurer, som sikrer, at alle opgaver og udfordringer løses efter best practice, og at vi altid lever op til de højeste sikkerhedskrav.

For brugere og kunder er certificeringen en garanti for, at EDI Portalen driftes og videreudvikles efter høje sikkerhedsstandarder – ISO 27001 er markedets bedste blåstempling af din databehandler og leverandør.