Nye funktioner og design på vej

Nye funktioner og design på vej


Download meddelelser

Med den nye release af EDI Portalen er det nu blevet muligt at downloade de meddelelser, som du har modtaget eller sendt. Du finder den nye funktion ved at åbne en meddelelse og klikke på knappen “Download meddelelse”. Den nye funktion gør det nemmere for dig at gemme relevant dokumentation i patientens journal.

Nyt design af EDI Portalen

I øjeblikket arbejder vi på høj tryk med at implementere et nyt, brugervenligt design i EDI Portalen. Vi har været i dialog med både brugere af portalen samt systemleverandører for at indhente input til forbedringer af EDI Portalen. Vi forventer at kunne løfte sløret for den nye version af EDI Portalen af 1. kvartal 2020. I mellemtiden vil vi via nyhedsbrevet sørge for at holde jer opdateret omkring processen.

Her kan I se et screenshot af den nye forside. Den grå menu i venstre side gør det nemmere at navigere rundt på portalen. De forskellige moduler på selve forsiden giver dig et overblik og hurtigere adgang til fx nye meddelelser eller nyheder fra Nasure.